Live Bieden


Live bieden via Invaluable :

De reden dat Red Mosquito voor Invaluable.com heeft gekozen is dat Invaluable.com het grootste veilingplatform ter wereld is.

Invaluable.com biedt een zeer stabiele en veilige omgeving om deel te nemen aan een online veiling. Vanuit thuis kunt u zelf bieden en het biedverloop volgen, en er zeker van zijn dat uw bieding ervoor zorgt dat het werk ook aan u wordt toegeslagen. Wordt er kort voor het verstrijken van de tijd nog geboden, dan wordt de termijn om te bieden gewoon verlengd. Op deze manier wordt gegarandeerd dat wie het meeste over heeft voor een kavel ook de winnende bieder is. Invaluable.com biedt ook een betrouwbare app aan waarmee u zelfs onderweg, via uw smartphone, kunt bieden.

Bieden op Invaluable.com een bod uitbrengen op een object/kavel is heel gebruiksvriendelijk.  U dient een account aan te maken op Invaluable.com  – zodra u ingeschreven bent / een account heeft aangemaakt kunt u direct een bod uitbrengen.

U selecteert het object waar u interesse in heeft, vervolgens klikt u hierop dan ziet u een scherm alwaar het item zich presenteert – rechts naast dit item staat een lege veld met ”LEAVE BID”  hierin vult u uw bedrag, dit kan het start bedrag zijn of u kunt ook een maximum bedrag invullen, dan bied Invaluable.com voor u wanneer een ander persoon een hoger bod uitbrengt. Het systeem biedt automatisch tot uw maximum bedrag is bereikt. Stel een derde biedt 500 euro op een object en uw maximum bedrag is 700 euro dan zal het systeem een bedrag bieden van 550 euro (eerstvolgende biedstap na 500) Uw bod is dan gegarandeerd het winnende bod.

Uiteraard kunt u ook tot op de laatste dag wachten en op de veiling dag biedingen uitbrengen, dit betekend dat u wel “LIVE” achter uw computer of tablet of smartphone bij de veiling aanwezig moet zijn, wat overigens een zeer leuke bedoeling is. Op deze manier heeft u meer garantie dat u het kavel/object in uw bezit krijgt.

Garanties als koper?
Alle objecten zijn door derden aan Red Mosquito in consignatie gegeven om deze online via Invaluable te verkopen. Onze onafhankelijke experts hebben de objecten nauwkeurige beoordeeld, beschreven en getaxeerd aan de hand van ervaring en kennis die zij in de loop der jaren hebben opgedaan in musea – veilinghuizen – kunsthandel etc etc – M.a.w. de authenticiteit van het aangebodene is gegarandeerd

Indien u een object NIET aan zijn omschrijving voldoet krijgt u uw aankoopbedrag gegarandeerd terug. Uw reclamatie moet uiteraard wel binnen een termijn van 3 maanden geëffectueerd worden. Dit kunt u doen via E-mail of telefonisch.


 

Winkelwagen